Over Ons

Over Ons

Over UP-TO-DATE Models

UP-TO-DATE Models maakt onderdeel uit van het breed dienstenaanbod van UP-TO-DATE Webdesign. Wij bieden samen met UP-TO-DATE Fotografie het totaalpakket van 'visual branding' aan. Met een vast team van fotografen en passende modellen brengen wij jouw verhaal in beeld, in de vorm van foto's en/of video's. Dit materiaal kan gebruikt worden voor jouw website, blogberichten, sociale media en andere doeleinden.

Bovendien zijn onze ervaren modellen inzetbaar voor modeshows en als hostess bij evenementen.

Samenwerken

Bij UP-TO-DATE Models vinden we het belangrijk om met de klant mee te denken. Samen met jou werken we richting het beste bruikbare resultaat en zorgen we ervoor dat de uitstraling van jouw bedrijf naar de buitenwereld optimaal is.

Ons team is er om u te helpen het juiste model te vinden dat past bij uw project en uw merk het beste vertegenwoordigt. Van het begrijpen van uw behoeften tot het zorgvuldig selecteren van modellen, we zorgen ervoor dat we de perfecte match vinden.

foto's

Fotogalerij

blog

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij verwerken uw vraag binnen 24 uur.